Come lavare i guantoni da boxe, la guida definitiva

Hoe wassen? Bokshandschoenen Boksen, de ultieme gids

Degenen die vechtsporten beoefenen weten dat de Bokshandschoenen de trouwe metgezellen zijn van elke training en elk gevecht. Daarom is het essentieel om ze zo goed mogelijk te verzorgen. Een zeer belangrijk aspect is dehygiëne van Bokshandschoenen. We hebben meningen en getuigenissen verzameld en samengevat in een gids die je hopelijk zal helpen bij het schoonmaken van je Bokshandschoenen.

Waarom is het belangrijk om je Bokshandschoenen?

Houd uw Bokshandschoenen schoon en opgeruimd te houden is om verschillende redenen belangrijk. Ten eerste voor voorkom je de ophoping van ziektekiemen en bacteriëndie, aan de ene kant, de opkomst van slechte geurenanderzijds irritaties en schimmelinfecties op handen en armen. Boksen leert respect te hebben voor de tegenstander en voor je sparringpartners, laten we ook leren respect te hebben voor hun neuzen. Tot slot is een zeer belangrijk aspect om rekening mee te houden dat een paar Bokshandschoenen goed onderhouden langer meegaat.

Schoonmaken van de Bokshandschoenenvoorkomen is beter dan genezen!

Herinner je je de reclameslogan voor die beroemde tandpasta die zei 'voorkomen is beter dan genezen'? Dezelfde regel geldt voor je Bokshandschoenen bokstanden. Er zijn een paar regels die je kunt volgen om ze schoon te houden 'zonder te poetsen'.

was je handen voordat je de Bokshandschoenen. Kom je na het werk aan in de sportschool? Heb je een sessie aan de barbells gedaan? Vermijd dat je in de Bokshandschoenen vieze of zweterige handen. Een simpele wasbeurt met water en zeep is voldoende. Je kunt ook vloeibare kiemdodende middelen zoals amuchina gebruiken voor je handen, of een deodorant voor je voeten.

bandjes of Binnenhandschoenendeze accessoires voorkomen dat de hand in direct contact komt met de vulling van de handschoen en absorberen het zweet gedeeltelijk, zodat de handschoen niet in contact komt met de vulling van de handschoen. Bokshandschoenen droger.

leen de Bokshandschoenen uit aan anderen! Dit klinkt misschien als triviaal advies, maar sportscholen hebben vaak manden met Bokshandschoenenspeciaal voor beginners! Denk aan je Bokshandschoenen als ondergoed, het is iets persoonlijks, je zweet en ziektekiemen zijn meer dan genoeg :-)

laat ze niet drogen in de Sporttas. Maak ze na je training zo veel mogelijk open en leg ze op een warme, droge plek te drogen tot ze helemaal droog zijn. Als je wilt, kun je er wat talkpoeder op doen of er wat papieren handdoeken instoppen om het drogen te vergemakkelijken. Een alternatief voor Sporttas kan de Beschermers ademend.

gebruik Bokshandschoenen specifiek voor elk type training. Zoals je weet zijn er verschillende soorten Bokshandschoenen afhankelijk van het soort activiteit dat wordt uitgevoerd. In een gevecht gebruik je deBokshandschoenen 10 ozen bij training, vooral sparren, kun je de Handschoenen van grotere maten (12, 14, 16 oz), terwijl voor Zak het raadzaam is om Bokshandschoenen specifiek van Zak. Hiermee kun je niet alleen uw training optimaliseren (een zwaardere handschoen is bijvoorbeeld perfect voor het versterken van de armspieren), maar het zal je ook helpen om jeBokshandschoenen 10 oz uit de ring.

Hoe maak je de Bokshandschoenen boksen

Als je er niet in geslaagd bent om je Bokshandschoenen boksen niet hebt kunnen redden van ziektekiemen, bacteriën en slechte geuren, bieden we een aantal technieken om ze schoon te maken.

1. Open de Bokshandschoenen en laat ze drogen. IEen doek aanbrengen in water en ammoniakwater en bicarbonaat of water en azijn en ga langs de binnenkant van de Bokshandschoenen. Plaats na verwijdering papieren handdoeken om te drogen.

2. Ibrand de Bokshandschoenen e zet ze in de vriezer gedurende 24 uur. Eenmaal uit de vriezer zijn de Bokshandschoenen bestrooien met zuiveringszout en ongeopend nog eens 24 uur in de zak laten zitten. Op deze manier elimineer je geurveroorzakende bacteriën.

3. Gebruik deodorants die vocht absorberen o ontsmettingsmiddelen geïndiceerd voor de Bokshandschoenen. Hoe werken ze en waarvoor worden ze gebruikt? Laten we ze eens van dichterbij bekijken.