De klantenservice is beschikbaar tijdens de volgende uren: ma-vr, 9:00 - 12:30; 15:00 - 17:30. Zo kunt u contact met ons opnemen.

CONTACT FORM (snelste methode)

Vul het formulier op deze pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

E-MAIL

Schrijf een e-mail naar info@combatarena.it en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

TELEFOON

Bel ons op 0429 75198 tijdens bovenstaande openingstijden.

VEELGESTELDE VRAGEN

Voordat u een bestelling plaatst

Alle producten op CombatArena.nl zijn direct leverbaar.

Bestellingen worden binnen 1 werkdag na plaatsing verzonden. De meeste leveringen duren 1-3 dagen. Bezorging naar het zuiden en de eilanden kan een dag langer duren. Er kunnen vertragingen optreden door koeriers. Lees meer over verzending.

Er staat een maattabel in de productbladen. Deze gids is opgesteld door de fabrikant en is slechts een indicatie. Niet alle producten hebben een maattabel.

Na het plaatsen van een bestelling

Je ontvangt een bericht wanneer de koerier de zending heeft verwerkt. In de meeste gevallen de avond dat de bestelling wordt verzonden.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op om deze informatie te wijzigen. Je bestelling wordt binnenkort verzonden en zodra deze is verzonden, kunnen er geen wijzigingen meer worden aangebracht.

Bestellingen worden van maandag tot en met vrijdag verzonden. Als je bijvoorbeeld op vrijdagavond bestelt, wordt je bestelling maandagochtend verzonden.

Bestellingen worden geregistreerd in uw persoonlijke account als de account is aangemaakt voordat u de bestelling plaatste. U kunt uw bestelling bekijken, zelfs als u niet bent geregistreerd door hier te klikken

Neem contact met ons op en stuur ons onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling je belastinggegevens. Factuurverzoeken die na 7 dagen na de bestelling worden ontvangen, kunnen niet worden geaccepteerd omdat de bestelling dan anders wordt behandeld voor belastingdoeleinden.

Bestellingen die per bankoverschrijving zijn betaald, worden verzonden nadat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.