Cosa regalare a un pugile e a chi pratica sport da combattimento

Wat te geven aan boksers en vechtsporters

Verjaardag, jubileum, kerst... elke gelegenheid is goed om een geliefde een cadeau te geven. Maar het kiezen van een cadeau voor een atleet gevechtssporten (boksen, kickboksen, muay thai, mma, enz.) kan blijken een moeilijke keuzevooral als je geen expert bent in deze sporten.

Hoe vaak heb je jezelf niet afgevraagd: "is het wel het juiste cadeau?", "misschien heeft hij het al...", "wat als hij het niet leuk vindt of er niets mee doet?". Maak je geen zorgen, we hebben een heel kort gids voor het kopen van het perfecte cadeau voor boksen of een andere vechtsport. In tegenstelling tot de andere gidsen die je online kunt vinden en die alleen dienen om clicks te vangen :-) is deze geschreven door mensen die al meer dan 20 jaar vechtsporten beoefenen en vechtsportartikelen verkopen.

Voorwoord

Laten we beginnen met een belangrijk uitgangspunt, tenzij je veel weet over gevechtssportartikelen of met de cadeaugever een bepaald artikel hebt afgesproken, raden we je af om je te wagen aan de keuze van technische productennamelijk: Beschermers , Bokshandschoenen (met één uitzondering die we later zullen zien), ringkleding, enz. Om je een voorbeeld te geven, op Combat Arena zijn er meer dan 300 soorten Bokshandschoenenallemaal met verschillende kenmerken. De kans dat je een product kiest dat niet geschikt is voor het gebruik van de ontvanger is erg groot. Maar wij hebben de oplossing. Of liever gezegd, 5 oplossingen!

Vijf onweerstaanbare cadeau-ideeën voor vechtsporters

1. Casual/sportieve kleding

Laten we beginnen met een producttype dat weinig verband lijkt te hebben met gevechtssporten, de sportkleding. Ik neem aan dat je dit al weet, maar degenen die vechtsporten beoefenen, willen dat de wereld dit ook buiten de sportschool weet. En hoe kun je dat beter doen dan door een mooie sportkleding te dragen van een van de vele merken die ook technische apparatuur produceren? Op Combat Arena vind je een ruime keuze aan Trainingspakken, Sweatshirts, T-shirt, Broek en nog veel meer van Leone 1947, Venum, Pride Or Die, Fairtexenz. Wees niet bang om fouten te maken, je zit aan de veilige kant door een van deze merken te kiezen.

2. Sportschool accessoires

Als het kiezen van een technisch product een uitdaging is, geef dan een mooi cadeau. Sporttas neemt alle gêne weg. De Sporttas is een onmisbaar accessoire om alle Beschermers en sportkleding die nodig is voor het beoefenen van deze sporten en heeft geen speciale kenmerken om te kiezen, behalve de maat. Andere onmisbare accessoires zijn bijvoorbeeld gereedschap voor het onderhoud en schoonmaken van Bokshandschoenen e Beschermers .

3. Thuis trainen zoals in de sportschool

Als de ontvanger van het cadeau heeft aangegeven ook thuis te willen sporten, is een goede Bokszak dan is een goed voor jou. We zullen niet te veel uitweiden over dit onderwerp, want we hebben een gids gewijd aan het kiezen van de Bokszak die je in deze blog kunt vinden. Overweeg als goedkoper alternatief de aanschaf van kleinere trainingsaccessoires die je thuis kunt gebruiken, zoals de Dubbel End Bal of de Speedbal. Je kunt er hier een aantal vinden.

4. Bokshandschoenen Cleto Reyeszal geen nee tegen je kunnen zeggen

Het is niet gemakkelijk om uit zoveel te kiezen Bokshandschoenenmaar een paar Bokshandschoenen Cleto Reyes is als het geven van een Ferrari aan een sportwagenfanaat. Cleto Reyes is een van 's werelds beroemdste merken in de productie van Bokshandschoenen voor boksen. Ze worden met de hand gemaakt in Mexico en zijn gebruikt door de grootste boksers aller tijden. Als je ervoor kiest om Cleto Reyes dan raden we je één paar in het bijzonder aan dat goed past bij de Zak en sparring. Laten we het hebben over de Bokshandschoenen Cleto Reyes met klittenbandsluiting code CE6. De code staat aangegeven in de productnaam en je kunt niet fout gaan.

5. Cadeaubon

Als je na alle bovenstaande voorstellen nog steeds twijfelt... laat hem/haar dan kiezen met een cadeaubon. Op Combat Arena kun je de gewenste waarde kiezen, van € 25 tot € 200.

Ik hoop dat ons advies nuttig is geweest en dat je de persoon die je dit mooie cadeau wilt geven blij kunt maken. En onthoud: als het product niet past, heb je 30 dagen vanaf de datum dat je het hebt ontvangen om het te retourneren. Retourneren op Combat Arena is gratis (zie voorwaarden op de site). Tot slot willen we je eraan herinneren dat onze klantenservice altijd tot je beschikking staat voor vragen en advies over producten.