I tuoi guantoni Cleto Reyes sono originali? Come riconoscere i veri Cleto Reyes dalle imitazioni

Jouw Bokshandschoenen Cleto Reyes origineel zijn? Hoe herken je de echte Cleto Reyes van imitaties

I Bokshandschoenen Cleto Reyes behoren tot de bekendste en meest gewaardeerde ter wereld, en als je op deze site bent, betekent dit dat ook jij hun waarde erkent.

Zoals alle mooie en waardevolle dingen trekken ze vaak de aandacht van gewetenloze bedrijven die namaakproducten op de markt willen brengen.

Producten kopen Cleto Reyes Namaakproducten beschadigen niet alleen een historisch merk dat veel heeft geïnvesteerd in het maken van Bokshandschoenen kwaliteit, maar brengt ook je gezondheid in gevaar. Bokshandschoenen Slechte kwaliteit kan leiden tot blessures aan gewrichten en armspieren. Bovendien kunnen deze producten materialen bevatten die gevaarlijk zijn voor je gezondheid.

Om de echtheid van een product te controleren Cleto Reyeskun je een paar stappen nemen voor en na de aankoop.

Dingen die je moet controleren voordat je iets koopt

Koop je bij een erkende dealer?

Het eerste dat je moet controleren is of je bij een erkende dealer koopt. Op de officiële website www.cletoreyes.com kun je een lijst vinden van erkende dealers van Cleto Reyes. Ksport SRL, ons bedrijf, behoort tot deze distributeurs. Distributeurs kunnen ook gebruik maken van wederverkopers. Als u twijfelt of een dealer u een origineel product verkoopt, kunt u contact met ons opnemen en vragen of hij op de lijst van onze dealers staat.

Je moet ook voorzichtig zijn met producten die online worden verkocht via marktplaatsen, omdat marktplaatsen vaak de echtheid van producten die via hun verkoopkanalen worden verkocht niet controleren. Controleer tijdens het winkelen of de verkoper die het product op de marktplaats verkoopt gemachtigd is door Cleto Reyes of een van zijn distributeurs.

De prijs

Zoals bekend zijn producten Cleto Reyes worden vervaardigd volgens hoge productienormen en met kwaliteitsmaterialen. Dit betekent dat de prijzen niet te laag kunnen zijn. Als je een aanbieding ziet die te verleidelijk is om waar te zijn, wees dan op je hoede.

Wat te controleren na aankoop

Dit is het dan. Je hebt je nieuwe Bokshandschoenen en kunt niet wachten om ze te passen! Voordat je dat doet, kun je met een paar trucjes controleren of ze echt zijn.

Controleer de kwaliteit

Zodra je de verpakking van een paar Bokshandschoenen Cleto Reyes is het eerste wat je opvalt de geur die van het leer afkomt. Meteen daarna kun je de zachtheid en elasticiteit van de coating testen. Als je ze past, voel je dat ze heel comfortabel om je hand zitten. Om de kwaliteit van een paar Bokshandschoenen bokshandschoenen heb je enige ervaring nodig. Als je niet veel ervaring hebt, kun je je meester om advies vragen; hij heeft vast en zeker al een paar bokshandschoenen gehad. Bokshandschoenen Cleto Reyes.

Seriële code

I Bokshandschoenen Cleto Reyes heb een code op de polsband staan. Als de code niet aanwezig is, wordt de Bokshandschoenen zijn de door jou gekochte polsbandjes niet origineel.

Logo

Een van de kenmerken van de Bokshandschoenen Cleto Reyes is het logo op de rug. Het logo wordt op de handschoen gedrukt. Het moet iets verhoogd aanvoelen en is glanzend voor het oog, zoals je kunt zien op de foto's op de productbladen.
I Bokshandschoenen Cleto Reyes imitaties die we hebben gezien, hebben een vervaagd logo.

Vergeet niet dat het logo op de achterkant van de Bokshandschoenen Cleto Reyes originelen er na verloop van tijd af kan gaan (zelfs na een paar trainingen). Dit is volkomen normaal en heeft geen invloed op de kwaliteit/integriteit.