Migliori guantoni da boxe

Beste Bokshandschoenen boksen

Als je je eerste paar Bokshandschoenen en je hebt niet veel ervaring, vraag je je misschien af wat de beste Bokshandschoenen rond.

Het antwoord op deze vraag is niet zo eenvoudig, maar met deze korte gids willen we uitleggen met welke factoren je rekening moet houden om te begrijpen of een paar Bokshandschoenen goed is of niet.

De prijs van Bokshandschoenen

De prijs van Bokshandschoenen is een goede indicator van hun kwaliteit. Wij van Combat Arena nemen deel aan de belangrijkste sportbeurzen van Europa. Wanneer we een nieuwe fabrikant of leverancier van Bokshandschoenen om opgenomen te worden in de catalogus op CombatArena.nlis het eerste wat ons wordt gevraagd: 'hoe lang zijn deze Bokshandschoenen?". Dan laat de fabrikant ons zien Handschoenen dat ze ongeveer 3 tot 4 maanden meegaan, en gaat dan verder met Bokshandschoenen betere kwaliteit, die jaren mee kan gaan. Hoe meer de Bokshandschoenen lang meegaan, hoe duurder ze zijn.

Maar wat bepaalt de duurzaamheid van een paar Bokshandschoenen? Voornamelijk twee factoren: de materialen waarmee ze zijn gemaakt en de kwaliteit van de vakmanschap.

Materialen

Zoals je weet zijn er twee grote families materialen voor de coating van Bokshandschoenende leer en de synthetische materialen (of kunstleer). Hoewel synthetische materialen de laatste jaren veel beter van kwaliteit zijn geworden dan vroeger, zijn er een paar Bokshandschoenen gemaakt van leer (koe, buffel, koeienhuid, enz.) kwalitatief superieur. Het materiaal waarvan de bekleding is gemaakt, is ook erg belangrijk om te voorkomen dat de Bokshandschoenen vervormen of scheuren in korte tijd te voorkomen.

Verwerking

De prijs van een paar Bokshandschoenen De prijs van een paar schoenen wordt ook bepaald door de afwerking. Het stikken van de voering op de vulling wordt meestal met de hand gedaan. In veel productielanden worden de beste stiksters hoger betaald, dus een paar van Bokshandschoenen met superieur vakmanschap een hogere arbeidskost heeft. De landen met het beste vakmanschap zijn Mexico en Thailand, gevolgd door China en tot slot Pakistan.

Alleen Bokshandschoenen originelen

Beoordeel altijd de winkel of website die de Bokshandschoenen. Er zijn veel sites, vooral internationale, die sportartikelen aanbieden, waaronder Bokshandschoenenmet 80% tot 90% korting. Wees op je hoede voor deze sites die je namaakproducten en producten van zeer slechte kwaliteit proberen aan te smeren.

Topmerken Bokshandschoenen

Volgens de bovenstaande aanwijzingen is het belangrijker om andere factoren dan het merk te evalueren, zoals de prijs, de materialen, het land van productie. Hoe dan ook, sommige merken staan synoniem voor kwaliteit en dit is de ranglijst van onze favorieten.

  1. Cleto Reyes
  2. Rival Boxing
  3. Fairtex
  4. Adidas
  5. Venum
  6. Leone 1947 (alleen Bokshandschoenen high-end)

Zie ook: Gids voor het kiezen van de Bokshandschoenen boksen