ONZE GESCHIEDENIS

Onze passie voor gevechtssporten en vechtsporten leidde ertoe dat we in 1996 een sportwinkel openden in Monselice, in de provincie Padova.

Ons doel was om beoefenaars van deze disciplines, die in de jaren '90 nog als 'niche' werden beschouwd, te voorzien van de beste technische producten op de markt.

Door vele jaren nauw samen te werken met instructeurs in het gebied konden we hun behoeften volledig begrijpen, waardoor onze ervaring en kennis in deze sector toenam.

In 2014 besloten we, met behoud van het verkooppunt in Monselice, om het bedrijf online te brengen, en zo werd Combatarena.it geboren. Meer dan 20 jaar na dat verre 1996 is onze passie niet veranderd, en onze doelen evenmin.

De missie is om beoefenaars van gevechtssporten en vechtsporten te helpen, of ze nu amateurs of professionals zijn, om de best presterende producten te vinden die geschikt zijn voor hun behoeften.

Daarom is de catalogus op de site zo uitgebreid en gevarieerd, meer dan 3000 producten van 40 verschillende merken, en wordt hij voortdurend bijgewerkt.

ONDERZOEK EN INNOVATIE

Onze catalogus bevat meer dan 3.000 technische producten voor gevechtssporten en vechtsporten. Toch zijn we voortdurend op zoek naar innovatieve producten om u aan te bieden.

Deze zoektocht heeft ertoe geleid dat we retailers zijn geworden van 's werelds toonaangevende merken, en dat we de Europese distributeur zijn van het beroemde Mexicaanse merk Cleto Reyes.

ONZE PRODUCTEN

Naast de zoektocht naar de meest prestigieuze merken om in onze catalogus op te nemen, hebben we een aantal productlijnen bedacht en ontworpen.

Bijvoorbeeld de trainingstassen Combat Arena Trainingstassen, volledig met de hand gemaakt in Italië, of de Waterbokszak Hydroshock, geproduceerd binnen de Europese Unie.

Binnenkort lanceren we een complete productlijn die is ontworpen op basis van de ervaring die we in de loop der jaren hebben opgedaan en dankzij jouw bijdrage.