Sacco da Boxe da Terra: le principali caratteristiche

Bokszak van de aarde: de belangrijkste kenmerken

Wil je trainen bij de Zak maar kun je geen gat in de muur of het plafond slaan? Ben je fan van Fit Boksen? Zou je graag een Bokszak vloerbokser maar weet je niet precies hoe hij eruitziet en of hij wel geschikt is voor jou? In deze gids zullen we zien wat de kenmerken zijn en hoe hij verschilt van een Bokszak een traditionele box.

Wat is een Bokszak van de grond

De Bokszak vanaf de grond is een platform voor het trainen van bokstechnieken, en in het algemeen in alle gevechtssporten waarbij klappen op de grond worden uitgedeeld. Zak.

Hoe ziet het eruit?

De Bokszak vanaf de grond bestaat uit een platform van harde kunststof en een kap. De basis vormt de 'ballast' die de Zak aan de grond en zal moeten worden opgevuld, terwijl de dop het deel is dat zal worden geraakt, dus die is gemaakt van zacht materiaal.

Hoe wordt het gevuld?

De voetplaat van de Zak kan worden gevuld met water of met zand. We raden aan om te vullen met water voor sporters die een lichtere training willen doen, terwijl zand ideaal is voor degenen die de Zak op een meer energieke manier. Op deze manier kan het platform tot 200 kg wegen.

Aan de bovenkant van het platform zit een dop die je losdraait, waardoor er een gat tevoorschijn komt waardoor je het platform kunt vullen. Zak kunt vullen met het materiaal van je keuze.

Wat is het verschil met een Zak een traditionele?

Vergeleken met een traditionele Bokszak de Bokszak met voetplaat mag niet aan het plafond worden gehangen. Dit heeft een aantal voordelen, het is bijvoorbeeld niet nodig om gaten in het plafond te boren en het kan ook naar believen worden verplaatst.

Vanuit technisch oogpunt worden klappen anders geabsorbeerd, terwijl de Zak terwijl de traditionele kinetische energie afgeeft aan de ketting waarmee hij is opgehangen, is de Zak met platform op de basis. Daarom is het nodig om het platform te ballasten voor een hoger gewicht. We raden altijd aan om de basis van het Zak om schommelingen te voorkomen.

Tot slot herinneren we je eraan dat de hoogte van sommige modellen fit bokszakken, zoals de Zak fit boksen Combat Arenaop verschillende niveaus verstelbaar zijn. Hierdoor kun je je training differentiëren op basis van je behoeften.

Voor wie is het geschikt?

Van de professional tot de amateur, voor iedereen die fit wil blijven met een praktisch apparaat dat in elke kamer van het huis kan worden geplaatst.

Zelfs het oog wil zijn deel

Een Zak in huis te plaatsen, raden we een product aan met een ontwerp waardoor het in elke kamer geplaatst kan worden. Hieronder staan enkele foto's van de Tower Bag, de Zak van fit boksen ondertekend door Combat Arena.