banner-sostenibilita-combat-arena

In onze toewijding

Mission

Elk klein gebaar kan een verschil maken voor een duurzame toekomst. We verminderen onze impact op het milieu met concrete acties en verantwoorde keuzes.

Verpakking

We gebruiken milieuvriendelijke verpakkingen: enveloppen met 40% gerecycled plastic en kartonnen dozen van gerecycled papier, waardoor afval en CO2 worden verminderd.

Milieu-impact

We zetten ons in om de impact op het milieu te verbeteren door de koolstofuitstoot in de logistiek te verminderen met efficiënte en duurzame transport- en opslagpraktijken.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een gedeelde verantwoordelijkheid. Bedankt voor het kiezen van Combat Arena en samen met ons te werken aan een groenere toekomst. Uw steun inspireert ons om te verbeteren.

Onze partners

brt-sostenibilita-combat-arena

BRT

De ontwikkelingsvisie van BRT sluit altijd aan bij een duurzaam perspectief, met een 'circulaire' visie die zich uit in meerdere initiatieven: van de optimalisatie van de vervoersstromen tot de vernieuwing van het wagenpark, van het gebruik van schone energie tot de energetische opwaardering van gebouwen.

Met haar groene strategie wil BRT elektrische voertuigen gaan gebruiken in het historische centrum en daarbuiten van de grootste steden van Italië. Deze ommezwaai, die in 2021 begon, zal in de grote steden worden voortgezet.

Fedex

FedEx werkt aan een duurzamere toekomst met als doel zijn CO2-voetafdruk in 2040 tot nul te hebben gereduceerd. Een initiatief genaamd Priority Earth is opgezet om dit doel te bereiken. Dit is de belangrijkste reis ooit voor FedEx, omdat de bestemming ieders huis is.: onze planeet.

FedEx heeft 100 miljoen dollar toegezegd voor de oprichting van het Yale Center for Natural Carbon Capture, een onderzoekscentrum dat nieuwe technieken bestudeert om overtollige koolstof op aarde te verwijderen en op te slaan.

FedEx is bezig met het ombouwen van zijn volledige pick-up en delivery vloot naar zero-emissie elektrische voertuigen, en vergroot daarmee zijn inspanningen om het brandstofverbruik van zijn vliegtuigen aanzienlijk te verminderen.

FedEx investeert voortdurend in alternatieve brandstoffen die de uitstoot van vliegtuigen en wegvoertuigen kunnen verminderen en investeert in efficiëntie van faciliteiten, hernieuwbare energie en verschillende energiebeheerprogramma's.

Fedex-sostenibilita-combat-arena
gls-sostenibilita-combat-arena

GLS

GLS is zich ervan bewust dat iedereen dezelfde ruimte deelt. Daarom maakt milieubescherming integraal deel uit van de logistieke strategie van GLS. Duurzaamheid is zelfs een van de vijf kernwaarden van het bedrijf, een drijvende kracht die elke medewerker elke dag opnieuw in de praktijk brengt.

Het verminderen van emissies, het verantwoord omgaan met en gebruiken van hulpbronnen en het sorteren van afval zijn de belangrijkste elementen van het duurzaamheidsprogramma. In lijn met deze doelen richt GLS zich op een breed scala aan te nemen maatregelen, waaronder bezorgvoertuigen, transportplanning en de structurele kenmerken van gebouwen.