Pantaloncini da Muay Thai: Caratteristiche, Prezzi e Migliori Marche

Korte broek van Muay Thai: functies, prijzen en beste merken

La Muay Thai is een van oorsprong Thaise vechtsport die zich in de 20e eeuw over de hele wereld begon te verspreiden. Atleten die deze sport beoefenen kunnen naast trappen en stoten ook ellebogen en knieën gebruiken. Ze dragen de Bokshandschoenen e Korte broek speciaal voor deze discipline, die in de ring wordt beoefend.

KENMERKEN VAN DE Korte broek MUAY THAI

I Korte broek gebruikt voor de muay thais moeten speciale kenmerken hebben die geschikt zijn voor deze discipline. Ze zijn korter dan de Korte broek die in andere disciplines (zoals boksen en MMA) worden gebruikt, ze reiken ongeveer tot halverwege de dij en zijn ook erg breed, zodat de benen vrij kunnen bewegen. De korte lengte heeft ook te maken met het feit dat het erg warm is in Thailand, en de atleten moesten Korte broek breed en kort zijn om lucht door te laten en de huid te ventileren.

Een bijzonder kenmerk van de Korte broek thaiboksen is het elastische tailleband. In deze discipline is de Korte broek geen klittenband of veters, maar een zachte elastische tailleband die zich comfortabel aan het lichaam aanpast en zowel stabiel als comfortabel is.

De vrijheid van de benen is fundamenteel in deze discipline, en de Korte broek van muay thai zijn niet alleen kort en breed, maar ook uitgerust met zijsplitten. Bovendien rollen veel atleten de tailleband en de randen van de shorts op om ze nog korter te maken. Beenvrijheid is belangrijk in deze sport.

In de meeste gevallen is de Korte broek kwaliteit muay thai shorts gemaakt van satijn van polyester, een extreem licht, duurzaam en glanzend materiaal. Dit maakt het mogelijk om een kledingstuk te dragen dat bijna niet aanvoelt als een kledingstuk. Dit materiaal wordt ook niet doorzichtig als het nat is en gaat lang mee.

Al deze eigenschappen zijn van fundamenteel belang bij het kiezen van de beste Korte broek muay thai-kleding. Het ontwerp speelt echter ook een rol: verschillende merken bieden Korte broek met applicaties, borduurwerk, franjes, effen of gedessineerde ontwerpen. Verwijzingen naar de Thaise cultuur zijn vaak aanwezig. De glans van de stof maakt ze des te mooier.

WAAROM KAN IK GEEN NORMALE KLEDING DRAGEN? Korte broek SPORTSKLEDING DRAGEN?

Bij muay thai wordt er veel geschopt en geknield en daarom is het essentieel dat je benen vrij zijn. Niet alle Korte broek atleten zijn breed en kort genoeg en niet iedereen heeft zijsplitten. Bovendien hebben anderen Korte broek misschien zakken, die in de weg zouden zitten in deze discipline. De stof, satijn, is ook geen gangbaar materiaal voor de Korte broek sporters.

WELKE MAAT MOET IK KIEZEN?

Om erachter te komen welke maat je moet kiezen, kun je altijd het beste afgaan op de maattabel van elk merk. Het verschil tussen het ene merk en het andere kan ook aanzienlijk zijn. Thaise maten, waar veel van gemaakt worden Korte broekworden gemaakt, verschillen van Amerikaanse of Europese maten. Op CombatArena.nl in de productbladen van de Korte broek vind je de maattabel voor elk model.

WELK MERK KIEZEN?

Alle Korte broek die deze eigenschappen hebben zijn goed Korte broek voor muay thai. Er zijn echter enkele kleine verschillen tussen de merken. Als je op zoek bent naar Korte broek goedkoop en met een vrij eenvoudig ontwerp, dan is de Korte broek Adidas en Vandal hebben een goede selectie producten rond de €30. Als je daarentegen niet op kosten wilt besparen, maar wel veel kwaliteit en design wilt, Venum dan is dit de meest geschikte keuze. Als je uiteindelijk al deze eigenschappen (kwaliteit, design en een goede prijs) wilt, dan is de Korte broek muay thai Leone behoren tot de populairste en meest geprezen, omdat ze gebaseerd zijn op de ervaring van K1 en Muay Thai kampioenen Giorgio en Armen Petrosyan, en de jonge atleet Mathias Gallo Cassarino.

CONCLUSIE

De belangrijke dingen om in gedachten te houden bij het kiezen van de Korte broek van muay thai zijn: de stofde band elastische tailleband en debeenwijdte. De ontwerphoewel erg belangrijk, moet op de tweede plaats komen. Er moet aandacht worden besteed aan het afstemmen van Thaise maten op Europese maten om niet het risico te lopen dat Korte broek te strak of te los zit. Verder hoeft een goede muay thai-short niet duur te zijn, maar hij moet wel comfortabel zitten en voldoende bewegingsvrijheid voor de benen bieden.

Nieuwste Korte broek door Muay Thai geplaatst in Combat Arena