I Migliori Guantoni da Muay Thai

De beste Bokshandschoenen van Muay Thai

Hier is een artikel gewijd aan Nak Muay: vandaag maken we een uitstapje naar de Muay Thai om de beste Bokshandschoenen om deze eeuwenoude discipline te beoefenen.

Of je nu je eerste stappen zet in de wereld van Muay Thai, of deze al lange tijd beoefent, zeker is dat je het beste trainingsmateriaal voor Muay Thai nodig hebt. Bokshandschoenen.

Er zijn veel keuze modellen en merken beschikbaar zijn, is het handig om duidelijkheid te scheppen zodat je de best mogelijke aankoop kunt doen.

Hieronder bespreken we wat wij tot de zeven beste Bokshandschoenen voor Muay Thaiom je te helpen bij je volgende aankoop.

Wat we voorstellen is een goede selectie van Bokshandschoenen van hoge kwaliteit voor alle budgetten. Je vindt er niet alleen de meer 'klassieke' merken, maar ook andere die minder bekend zijn maar zeer goede producten bieden.


Bokshandschoenen Fairtex

I Handschoenen bekendste en best verkochte ter wereld zijn die van Fairtex een wereldberoemd Thais merk.

Hun roem is volkomen verdiend: wie er een paar koopt Bokshandschoenen Fairtexkiest er een paar Bokshandschoenen echt leer die ontworpen zijn om lang mee te gaan.

Naast opvulling en leer van de hoogste kwaliteit, Fairtex kunnen ook bogen op een taps toelopend ontwerp waardoor ze er kleiner en minder volumineus uitzien dan andere merken.

I Handschoenen Fairtex zijn een beetje minder zacht dan de klassieke Bokshandschoenen muay thai, maar de bescherming die ze de knokkels bieden is zeker meer dan voldoende.

De beste modellen Fairtex zijn de BGV1, BGV14 en BGV16.
Het BGV1-model, de handschoen Fairtex s werelds best verkochte handschoenis er ook in verschillende kleuren en met zulke opvallende graphics dat het onmogelijk is om niet gefascineerd te zijn. Zie bijvoorbeeld de Bokshandschoenen Fairtex Falcon Golden, of de Bokshandschoenen Fairtex Nation Prints Star Universal Red, of de Bokshandschoenen Fairtex Thailand Vlag... Er is voor ieder wat wils!

Een van de redenen voor het succes van Fairtex Een van de redenen voor het succes van Thailand Vlag is dat het bedrijf de kwaliteitsnormen zeer hoog blijft houden, mede dankzij de voortdurende kwaliteitscontroles die het uitvoert op zijn producten en waar het erg trots op is.

Waarom kiezen voor de Bokshandschoenen Fairtex:

+ slanker en minder omvangrijk
+ bredere polssteun
+ lange levensduur


Bokshandschoenen Twins Special

Op dit moment Twins Special het best verkopende Muay Thai merk in Thailand.

Deze Bokshandschoenen in koeienhuid koeienhuid van topkwaliteit is favoriet bij iedereen, van beginners tot instructeurs en professionele vechters.

Omdat Muay Thai een high impact sport is, ben je op zoek naar een handschoen die een goede grip biedt. goede polsondersteuning en voldoende bescherming biedt voor de knokkels, en Twins Special biedt dit allemaal.

L'vulling geeft een bescherming totale bescherming aan de handvan de knokkels tot de rug, zodat je aan je techniek kunt werken. Ze zijn zeer zacht en gemakkelijk aan te trekken en bieden voldoende bescherming en steun voor de pols.

Ze bieden een vrij grote ruimte voor de handen in vergelijking met andere Bokshandschoenen Thais hebben een strakkere pasvorm, waardoor ze zelfs voor mensen met middelgrote tot grote handen een ideale keuze zijn.

La goede kwaliteit leer garandeert een lange levensduur van het product, dat nooit moe of beschadigd lijkt te worden.

De BGVL-3 is een bestseller met een essentieel, no-frills, effen ontwerp (je kunt kiezen uit verschillende prachtige kleuren), terwijl als je iets meer verfijnd wilt, kijk dan eens naar de BGVL-4.

Waarom kiezen voor de Bokshandschoenen Twins

+ Meer gewatteerd dan vele anderen Bokshandschoenen
+ goed voor iedereen, ook beginners
+ lange levensduur


Bokshandschoenen Hayabusa

Als je bereid bent iets meer uit te geven voor je Bokshandschoenenkijk dan eens naar de Tokushu-serie T3's van Hayabusaeen merk dat in MMA zeer bekend staat om zijn topproducten.

Een van de trots van Hayabusa is om veel te investeren in onderzoek e innovatie voor het ontwerp van zijn producten.

De T3's zijn het resultaat van hun onderzoek: Hayabusa in feite bijgewerkt de Bokshandschoenen Tokushu Regenesis, die zeer succesvol was in 2017, bijgewerkt en verder verbeterd. Wat zeker niet veranderd is, is de ongelooflijke kwaliteit.

Het opvallende kenmerk van deze Bokshandschoenen is de dubbele sluitingsluitsysteem de handschoen aan de pols vastmaakt en ongeëvenaarde ondersteuning biedt. Het effect is een ondersteuning die over het algemeen alleen de Bokshandschoenen met veters bieden.

Een ander belangrijk detail betreft demicrovezel inzetstuk suède-effect op de duim, dat zowel functioneel als esthetisch is.

Intern wordt het gerealiseerd met een antimicrobieel materiaal met anti-geur effect dankzij verbeterde ventilatie, ademende stof en thermoregulerende eigenschappen. Praktisch gezien betekent dit dat je handen droog blijven en de handschoen snel droogt.

Het enige kleine nadeel van dit product is dat het minder ver opengaat dan traditionele handschoenen. Bokshandschoenen Muay Thai handschoenen die geschikt zijn voor clinchen. Maar afgezien daarvan zijn ze ook perfect om mee te trainen omdat je ze niet hoeft in te lopen: ze hebben meteen een goede pasvorm.


Waarom kiezen voor de Bokshandschoenen HAYABUSA

+ anti-geur effect
+ dubbele sluiting: stabiliteit en ondersteuning
+ uitstekende pasvorm zonder inlopen