I tuoi guantoni Cleto Reyes sono originali? Come riconoscere i veri Cleto Reyes dalle imitazioni

Jouw Bokshandschoenen Cleto Reyes origineel zijn? Hoe herken je de echte Cleto Reyes van imitaties

De Cleto Reyes handschoenen behoren tot de meest bekende en gewaardeerde ter wereld, en als je op deze site bent, betekent dit dat ook jij hun waarde erkent.

Net als alle mooie en waardevolle dingen, trekken ze vaak de aandacht van gewetenloze bedrijven die bereid zijn om vervalste producten op de markt te brengen.

Het kopen van vervalste Cleto Reyes producten schaadt niet alleen een historisch merk dat veel heeft geïnvesteerd in het maken van kwaliteitsvolle handschoenen, maar brengt ook je gezondheid in gevaar. Handschoenen van lage kwaliteit kunnen leiden tot verwondingen aan de gewrichten en spieren van de armen. Bovendien kunnen deze producten gevaarlijke materialen bevatten.

Om de authenticiteit van een Cleto Reyes product te verifiëren, kun je enkele voorzorgsmaatregelen nemen voor en na de aankoop.

Dingen om te controleren voordat je koopt

Koop je bij een erkende verkoper?

Het eerste dat je moet controleren, is of je bij een erkende verkoper koopt. Op de officiële website www.cletoreyes.com kun je de lijst vinden van door Cleto Reyes erkende distributeurs. Ksport SRL, ons bedrijf, is een van deze distributeurs. Distributeurs kunnen op hun beurt gebruik maken van wederverkopers. Als je twijfelt of een verkoper je een origineel product verkoopt, kun je contact met ons opnemen en vragen of hij op de lijst van onze wederverkopers staat.

Je moet ook voorzichtig zijn met producten die online via marktplaatsen worden verkocht, omdat marktplaatsen vaak de authenticiteit van de via hun verkoopkanalen verkochte producten niet controleren. Zorg ervoor dat de verkoper die het product op de marktplaats verkoopt, is goedgekeurd door Cleto Reyes of een van zijn distributeurs.

De prijs

Zoals bekend, worden Cleto Reyes producten vervaardigd volgens hoge productienormen en met kwaliteitsmateriaal. Dit betekent dat de prijzen niet te laag kunnen zijn. Als je een aanbod vindt dat te mooi is om waar te zijn, kun je het beter wantrouwen, waarschijnlijk gaat het om een vervalst product.

Dingen om te controleren na aankoop

Het is zover. Je hebt je nieuwe handschoenen gekocht en kunt niet wachten om ze uit te proberen! Voordat je dat doet, kun je hun authenticiteit controleren met een paar kleine voorzorgsmaatregelen.

Controleer de kwaliteit

Zodra je de verpakking van een paar Cleto Reyes handschoenen opent, is het eerste dat je opvalt de geur van het leer. Daarna kun je de zachtheid en elasticiteit van de bekleding testen. Als je ze probeert, voel je hoe ze je hand op een zeer comfortabele manier omhullen. Om de kwaliteit van een paar bokshandschoenen te herkennen, moet je enige ervaring hebben. Als je niet veel ervaring hebt, kun je advies vragen aan je coach, die ongetwijfeld al Cleto Reyes handschoenen in handen heeft gehad.

Serienummer

Cleto Reyes handschoenen hebben een code gedrukt op de pols. Als de code ontbreekt, zijn de handschoenen die je hebt gekocht niet origineel.

Het logo

Een van de kenmerken van Cleto Reyes handschoenen is het logo dat op de rug is gedrukt. Het logo wordt op de handschoen gedrukt. Bij aanraking moet het licht reliëf hebben en visueel glanzend zijn, zoals je kunt zien op de foto's in de productbladen.
De vervalste Cleto Reyes handschoenen die we hebben gezien, hebben een vervaagd logo.

Onthoud dat het logo op de rug van originele Cleto Reyes handschoenen na verloop van tijd kan loslaten (zelfs na een paar trainingen). Dit is volkomen normaal en heeft geen invloed op hun kwaliteit/integriteit.

Hebben de handschoenen kleine imperfecties? Geen paniek.

Als je merkt dat de handschoenen kleine esthetische imperfecties vertonen, is dat volkomen normaal. Elke handschoen wordt met de hand ambachtelijk vervaardigd en kleine onvolkomenheden zijn volkomen normaal.

Combat Arena is een officiële distributeur van Cleto Reyes, hieronder vind je enkele suggesties voor jou.